Сервиз за компресори

ИВД Инженеринг ООД осигурява бърз и качествен сервиз на всички съвременни марки и модели компресори. Благодарение на развитата мрежа от регионални офиси, ИВД Инженеринг ООД разполага с търговски и сервизни центрове в редица градове в България, като по този начин осигурява максимално покритие за цялата българска индустрия.

Сервизът на компанията предлага:
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервиз
  • 60 месеца гаранция за компресорите Ingersoll Rand
  • 12 месеца гаранция за всички енергоспестяващи фреонови и адсорбционни изсушители,
  • Консумативи и резервни части за всички компресори
  • Наличност на склад на основните консумативи и резервни части
  • Бърза реакция и професионализъм на сервизните специалисти, осигуряващи адекватна и навременна намеса при обслужване и ремонт на машините
  • Сигурност, надеждност, конкурентни цени

Сервиз за компресори – какво представлява?

Сервиз за компресори (или сервизен център за компресори) наричаме обект, в който се осъществяват ремонти, както и необходимото гаранционно и извънгаранционно обслужване на машини от категория „Компресори за въздух“. Водещите търговци в сферата освен със своите физически обекти, често разполагат и с мобилен сервиз за компресори, благодарение на който се осигурява минимално време за реакция. В следващите редове ще изведем основните фактори, които трябва да се вземат предвид при избор на сервиз за компресори.

Защо е необходим сервиз за компресори?

Дори най-качествените модели компресори за въздух рано или късно се повреждат. Когато става въпрос за такъв тип системи, е препоръчително да не опитвате сами да отстраните повредата, а да се доверите на надежден сервиз за компресори. Професионалистите, работещи от дълго време в сервизен център за компресори, ще могат доста по-прецизно да идентифицират проблема и съответно да набележат правилните мерки за разрешаването му. От друга страна, добрият сервиз за компресори за въздух би трябвало да притежава в наличност основните резервни части и аксесоари. Фактор, който значително ще забърза и улесни самите ремонтни дейности.

Как да изберете подходящ сервиз за компресори?

Към избора на сервиз за компресори трябва да се подходи с необходимото внимание. Най-добрият вариант би бил да се обърнете към търговеца, от който сте закупили съответната машина. Така ще имате право да си използвате гаранцията и да получите безплатно обслужването, което е нужно за разрешаване на проблемите с функционалността на компресора. Хубаво е въпросният търговец да предлага и извънгаранционно обслужване, за да можете да работите с него дори след като гаранцията на машината изтече.

В същото време ви препоръчваме да потърсите достатъчно информация за набелязания сервиз за компресори за въздух, преди да оставите вашата машина в него. Трябва да сте сигурни, че във въпросния сервиз за компресори работят опитни специалисти, които ще се справят по най-добрия начин с всеки един проблем. Не забравяйте, че сте вложили значима инвестиция в закупуването на системите и от качеството на ремонта зависи дали реализираната инвестиция ще се запази за дълъг период напред във времето.

Опцията за професионална консултация преди използване услугите на сервиз за компресори

Редица компании, които предоставят услуги, свързани със сервиз за компресори за въздух, предлагат опция за предварителна професионална консултация по телефон или имейл. Съветваме ви да се възползвате от тази опция, като обясните проблема с работата на машината и поискате мнение от специалистите. Така ще можете да прецените дали наистина са ви нужни услугите на сервиз за компресори и колко би ви струвал евентуалният ремонт.

Сервиз за компресори – причините да се доверите на ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД

ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е фирма, чиято основна дейност е свързана с търговия и сервиз на компресори за въздух. Ето защо да се доверите именно на нас при проблем с вашата машина:

Сервиз за компресори от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Покритие в цялата страна – една от главните причини, поради които можете да разчитате на ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД при нужда от сервиз за компресори за въздух, е доброто ни покритие в цялата страна. Разполагаме със сервизни обекти в градовете София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Враца и Шумен. В допълнение, предлагаме и мобилен сервиз за компресори, за да отговорим в максимална степен на времевите изисквания на съвременния бизнес.

Сервиз за компресори от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Гаранционно и извънгаранционно обслужване – независимо дали имате нужда от гаранционно или извънгаранционно обслужване за вашата машина, сервиз за компресори ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е точният избор за вас. Ние предлагаме пълно обслужване и проверка на функционалността както за машини, които все още са в рамките на гаранционния си период, така и за такива, чиито гаранции отдавна са изтекли. В допълнение, компресорите за въздух, които можете да закупите от нас, вървят със солидни гаранции. Всеки компресор от марката Ingersoll Rand е с гаранция от 60 месеца, в рамките на които ще имате възможност при нужда да ползвате безплатно услугите на нашия сервиз за компресори

Сервиз за компресори от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Необходимите консумативи и резервни части – нашият сервиз за компресори разполага на склад с необходимите консумативи и резервни части, които биха могли да бъдат използвани при извършване на ремонтни дейности. Наличието на съответните консумативи и резервни части ни позволява да реагираме своевременно на клиентските заявки. В този смисъл можете да бъдете сигурни, че доверявайки се на нашия сервиз за компресори, ще получите бързо и качествено обслужване, и в най-кратки срокове отново ще имате възможност да използвате своята машина по предназначение.

Сервиз за компресори от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Достъпност на цените – екипът на сервиз за компресори ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е наясно също така с тенденциите на българския пазар и с финансовите изисквания на бизнеса у нас. Цените на услугите ни са напълно конкурентни и достъпни както за малките фирми, така и за големите корпорации. Ние ви предлагаме оптималното съотношение между качество и цени, което ще ви гарантира висока степен на удовлетворение от услугите на нашия сервиз за компресори.

Доверете се на сервиз за компресори ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД и си осигурете качествено, надеждно и коректно обслужване за вашата машина!