Ingersoll Rand

Ingersoll Rand – основна информация за марката

Марката Ingersoll Rand е глобален лидер на пазара на иновативни технологии за получаване на сгъстен въздух. Основно място в нейната продуктова гама заемат компресорите за въздух. С дългогодишен опит в производството на компресори, компанията е доказала, че предлага на бизнеса само и единствено машини от най-високо качество, които носят максимална добавена стойност в индустриалната дейност. В следващите редове ще ви представим отличителните характеристики и преимущества, които правят системите на Ingersoll Rand толкова популярни и предпочитани от съвременната индустрия. В допълнение, ще разберете защо закупуването на компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е отлично решение за вас и вашия бизнес.
Ingersoll-Rand-logo.jpg

Кои са отличителните характеристики и преимущества на компресори Ingersoll Rand?

Няколко са отличителните характеристики и преимущества на компресори Ingersoll Rand, които обуславят широкото им разпространение в световен мащаб. Сред тях са изключителната ефективност при работа, лесното и удобно управление, както и наличните допълнителни функции и екстри. Ето малко повече информация за всяко от споменатите предимства на системите, които са част от каталога на Ingersoll Rand:
1. Компресори Ingersoll Rand: Висока ефективност - компресори Ingersoll Rand предоставят на бизнеса изключително висока ефективност при работа. Или казано с други думи, те дават възможност за получаване на по-големи количества сгъстен въздух за единица мощност. Характеристика, която не само ще ви позволи напълно да удовлетворите своите индустриални нужди, но и също така ще ви спести значителни разходи в дългосрочен план. Ingersoll Rand непрекъснато усъвършенства своите системи, за да осигурява на клиентите си все повече преимущества при употреба.
2. Компресори Ingersoll Rand: Лесно и удобно управление – системите от каталога на Ingersoll Rand също така разполагат с модерни потребителски интерфейси. Те значително улесняват управлението на машините, осигурявайки на клиента максимални дози удобство. Залагайки на компресори Ingersoll Rand, няма да имате никакви проблеми с ефективното им и навременно използване за всяка една индустриална дейност или проект.
3. Компресори Ingersoll Rand: Допълнителни функции и екстри – всички модели компресори, които принадлежат към бранда Ingersoll Rand, носят на своите притежатели и редица допълнителни функции и екстри. Като примери за такива бихме могли да посочим намаления брой компоненти, подобрените уплътнения, усъвършенстваните системи за маслоотделяне, вградените опции за обработка на въздуха и т.н.

Какви видове компресори Ingersoll Rand предлага на българския пазар фирма ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД?

ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е фирма, чиято основна дейност е свързана с доставка и сервиз на компресори. Ние сме оторизирани представители на марката Ingersoll Rand в България. Вижите какви видове компресори Ingersoll Rand можете да откриете при нас:
  • маслени винтови компресори Ingersoll Rand - ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД ви предлага най-добрите модели маслени винтови компресори от каталога на Ingersoll Rand. В това число всички модели от сериите R 5-11, RS 11-22, RS 30-37, RS 45-75, RS 90-160 и UP5. Ingersoll Rand осигурява на клиента цялостна система от решения, която успешно максимизира употребата на ключови механизми за доходност в съвременния бизнес. Благодарение на въпросната система вашата компания ще има възможност да постигне желаното повишение в ефективността на своите бизнес процеси при минимален разход на средства.
  • безмаслени въздушни компресори Ingersoll Rand – при нас ще откриете и разнообразна гама от модели безмаслени въздушни компресори на Ingersoll Rand. Те са способни да ви предоставят редица преимущества в индустриалната дейност – започвайки от гарантиране на надеждност и сигурност при тежки условия на експлоатация и стигайки до нулев риск от замърсяване на крайния продукт. Безмаслените въздушни компресори на Ingersoll Rand са в пълно съответствие дори с най-строгите законодателства за контрол на използването на сгъстен въздух, прилагани в различните държави.


Защо да закупите компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД?

Компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Богат избор – както вероятно сами се убедихте, ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е в състояние да ви предложи богат избор от компресори на Ingersoll Rand. Като оторизирани представители на марката за България ние редовно получаваме най-новите им и актуални модели машини, разполагащи с редица допълнителни функции и екстри. Ако си търсите компресори, които са едновременно ефективни и максимално лесни за употреба, несъмнено залагането на ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е точният избор за вас.

Компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Солидни гаранции – всеки един модел компресор Ingersoll Rand, закупен от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД, върви със солидна гаранция за клиента. Тя е валидна за период от 60 месеца или 5 години след извършване на покупката. В рамките на този период от време ще можете да се възползвате безплатно от сервизните услуги на ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД винаги при появил се проблем с функционалността на вашата машина.

Компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване - екипът на ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД може да ви предостави пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване за закупените от вас компресори от марката Ingersoll Rand. Сервизните ни специалисти са преминали необходимите обучения при производителя и са сертифицирани за осъществяване на инсталация, пуск, експлоатация, техническа поддръжка и ремонтни дейности. Дори и след като гаранцията на съответния компресор Ingersoll Rand изтече, отново можете да се обръщате към нас за предоставяне на желаното обслужване.

Компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Търговска мрежа в цялата страна – независимо в кое населено място се намира седалището на вашия бизнес, ще имате възможност за бърз и лесен достъп до продуктите и услугите на ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД. Разполагаме с търговски и сервизни обекти в градовете София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Враца и Шумен. Освен това предлагаме и мобилен сервиз за компресори, като при заявка от страна на клиента специалистите ни пристигат на място и извършват необходимите ремонтни дейности.

Компресори Ingersoll Rand от ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД: Професионална експертиза – фирма ИВД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е изградена от екип с богат опит и професионална експертиза в търговията и сервиза на въздушни компресори. Можете да разчитате на нас напълно, без значение дали имате нужда от съвет при избора на конкретен модел компресор от марката Ingersoll Rand или пък от обслужване и ремонт на настоящия ви такъв.